Wednesday, July 13, 2016

GSD BEGINNER COURSE – NIKADA LAKŠE, NIKADA BRŽE-ZA APSOLUTNE POČETNIKE!!

Specijalnom GSD metodom ubrzanog učenja napravite svoj prvi korak bez ikakve muke i pritiska!

Za samo 20 dana, sa posebno selektovanim udžbenikom koji sadrži mnemo tehnike brzog, ali trajnog i logičnog pamćenja, uz puno slika, puno slušanja i obilje jednostavne konverzacije, savladajte osnove govora I bez straha putujte na poslovni put, letovanje ili se prijavite sezonski posao u inostranstvu.
Naučite brzo i sa apsolutnim razumevanjem suštinu engleskog jezika, pa će  i vaše pamćenje gramatike i vokabulara trajati zauvek. Iz dana u dan  govorite slobodnije,sve sigurnije i brže, a sadržaji na času vas ni u kom momentu neće opteretiti, ni zamarati.
Sve zahvaljujući GSD metodi, jer GSD metoda vam engleski jezik razlaže na razumljive  i proste jedinice, koje bez problema usvajate postepenim dodavanjem, ali svakodnevim tempom rada. Nema rastezanja kursa na mesece i godine uzaludnog pokušavanja, nema učenja napamet, nema nervoze, ni nedoumica. 


 *Magistar engleskog jezika na Oxford Brookes Univerzitetu, Mr Danijela Gajić, MA TESOL-autor GSD metode

Brzo, lako i  uz vaše potpuno učešće na času savladaćete suštinsku gramatiku, nužni vokabular, i otkriti prosto zapanjujuće jednostavne, a korisne šeme, dijagrame i tehnike učenja i  pamćenja za celi život- samo sa GSD metodom mr Danijele N.Gajić, magistra Oxford Brookes Univerziteta, MA in Education, TESOL.
Beginner nivo po GSD metodi je savršeno osmišljen kurs za apsolutne početnike, za “antitalente”, za potvrđene ćutologe, za beznadežne i za sve one koji su digli ruke od učenja engleskog. Beginner nivo po GSD metodi širom i zauvek otvara vrata engleskog jezika, čak i onima koji imaju loša iskustva  i koji su učili pogrešnim i zastarelim metodama ili čak zamrzeli engleski jezik. Beginner nivo koji nudimo baziran je na izuzetno uspešnom iskustvu sa odraslim početnicima, iskustvu i rezultatima u trajanju od 27 godina!

Čak i strani državljani, apsolutni početnici, iz svih krajeva sveta i gosti Srbije, članovi ambasada I stranih firmi, njihove porodice i osoblje uspeli su da po ovom  fantastičnom  programu prof. mr Danijele Gajić progovore engleski bez pomoći na svom maternjem jeziku. Vi ćete  kao dodatni vetar u leđa uvek imati i našu pomoć na srpskom jeziku, uz ljubazne, mlade ali iskusne profesore, osposobljene i sertifikovane za rad po GSD metodi!
Bliži se leto, putujte i po svetu i  po internetu,budite sposobni da upoznate nove ljude svuda oko sebe, da sebo stvorite nove šanse i bolje mogućnosti- za svega 20 dana rada sa nama!  


*Neki od desetine hiljada polaznika koji su progovorili engleski jezik po GSD metodi za samo 20 dana!

Jedini kurs od koga vas nikada neće zaboleti glava! Najbrže, najlakše i povrh svega najpovoljnije  do sada! Ponuda traje do popune posebnih grupa i letnjih  kapaciteta škole!
Ne gubite više ni novac ni vreme na bilo šta od čega vas boli glava, a vidnog napretka nema!
Počnite već danas, a za 20 dana zapanjićete i sebe i svoju okolinu.

Pozovite  064.37.54.783
 

No comments:

Post a Comment